INFOLINIA: 535 50 50 60 Zakupy bez rejestracji Dostawa gratis od 450zł Bezpieczna przesyłka
Likier „Kapriol” to produkt uzyskiwany w wyniku powolnej i kontrolowanej destylacji jagód jałowca typu „Juniperus communis”, a następnie podddawany jest razem z innymi alpejskimi aromatycznymi ziołami w celu skomponowania harmonijnego likieru. Likier „Kapriol” jest wyjątkowo wszechstronny w przypadku konsumpcji, ponieważ można go pić saute, z lodem, ale także na gorąco jako poncz lub można go używać do robienia różnych i bardziej charakterystycznych przysmaków i / lub lodów . Likier „Kapriol” powstaje w wyniku powolnej, kontrolowanej destylacji jagód jałowca z krzewu „Juniperus communis”. Następnie jest nasycany innymi aromatycznymi ziołami alpejskimi, aby stworzyć harmonijny likier z charakterystycznym pachnącym bukietem i świeżym smakiem.
INFOLINIA 535 50 50 60
SKLEP 600 961 791